Openbaar vervoer

Bushalte: Stadsschouwburg (De Domijnen).

Route vanuit het NS station Sittard: volg het Stationsplein naar rechts richting het politiebureau. Voor het politiebureau linksaf, de Wilhelminastraat in. De eerste straat rechts is de Mgr. Claessensstraat (lopen 5 min.)

Parkeren

Op de grote buitenparkeerplaats 100 meter naast Schouwburg De Domijnen (ingang tussen huisnummers 12 en 18 van de Mgr. Claessensstraat) is parkeren vanaf 19.00 uur gratis, behalve op feestdagen, koopzondag en donderdagavond. Op de koopavond is parkeren pas gratis vanaf 22.00 uur, op koopzondag pas vanaf 18.00 uur.
De parkeergarage van de Fontys Hogeschool naast de Stadsschouwburg is geopend vanaf één uur voorafgaand aan bijna elke avondvoorstelling en in het weekend voor de middagvoorstellingen. De parkeergarage sluit normaliter één uur na afloop van de voorstelling. De parkeerkosten à € 3,00 zijn contant te voldoen bij de receptiebalie van de Schouwburg. Let op: vol = vol.
Voor rolstoelgebruikers is de Schouwburg vanuit de parkeergarage helaas niet toegankelijk. Wij adviseren u om gebruik te maken van de gehandicaptenparkeerplaatsen aan de voorzijde van de Schouwburg.

Fietsen stallen

Als u met de fiets naar het theater komt dan kunt u deze stallen naast de hoofdingang van de Stadsschouwburg (De Domijnen) aan de aldaar aanwezige rekken, dan wel in de fietsenrekken die zich bij Zuyd Hogeschool bevinden. De Stadsschouwburg (De Domijnen) en Zuyd Hogeschool kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of beschadiging.

Fysieke beperking

De Stadsschouwburg (De Domijnen) heeft het ITS symbool. Dat betekent dat het gebouw integraal toegankelijk is voor mensen met een beperking. Op elke verdieping is een invalidentoilet. Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. U wordt verzocht deze tijdig te reserveren en aan te geven met welke soort/maat rolstoel u komt. Het is helaas niet mogelijk om rolstoelplaatsen via internet te reserveren. Neemt u hiervoor contact op met de Uitbalie.